Maria Sturm

Ik begeleid organisaties in hun ontwikkeling. Dat doe ik al ruim twintig jaar met veel plezier. Met mijn lange ervaring kan ik snel inschatten wat nodig is voor een geslaagde verandering. Ik heb veel ervaring bij allerlei soorten organisaties in de rol van adviseur, interimmanager en/of coach. Samen met Martine van der Steeg heb ik in 2016 Starfish21 opgericht. Samen hebben we een aanpak ontwikkeld om bedrijven te begeleiden naar een organisatie van de 21e eeuw. Organisaties die zich kenmerken doordat ze gedreven worden door een duidelijke Purpose (bedoeling); doordat ze zelforganiserend zijn en doordat ze gebaseerd zijn op de menselijke maat.

Ik geloof dat de toekomst van organisaties ligt in het organiseren van samenwerking: in de organisatie en met andere stakeholders buiten de organisatie. De vraagstukken zijn complex, oplossingen liggen niet voor de hand. Dit vraagt om nieuwe manieren van werken. Het vraagt ook om nieuwe vormen van leiderschap. Ik begeleid en coach graag managers en directies die deze kwaliteiten verder willen ontwikkelen.

Ik ben betrokken bij de organisaties waar ik mijn opdrachten doe en verbind me aan de mensen waar ik mee samenwerk. Ik ben gedreven, deskundig en professioneel. Ik ben in staat om groepen daadwerkelijk in beweging te krijgen en een veranderproces succesvol te laten verlopen.

 

© SALINE Advies